четвер, 27 вересня 2012 16:58

Дніпропетровського мажора Рудя таки відправили у колонію

Дніпропетровського мажора Рудя таки відправили у колонію
Мажор буде сидіти. Фото: deadline.com

Сина дніпропетровського екс-райпрокурора Дмитра Рудя, який насмерть збив трьох жінок взяли під варту і направлять у виправну колонію.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генпрокуратури, пишет ТСН.

У четвер Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ залишив без змін вирок Апеляційного суду Запорізької області від 10 квітня 2012 Дмитру Рудю.

Таким чином касаційна інстанція підтвердила покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки, і скасувала рішення суду першої інстанції.

Прокурор у справі Оксана Дрогобицька повідомила, що прокуратура з рішенням Вищого спеціалізованого суду погоджується, вирок набрав законної сили і підлягає виконанню.

"Дмитро Рудь після рішення касаційної інстанції узятий під варту і буде направлений для відбування покарання у виправний заклад", - додала прокурор Дрогобицька.

Як відомо, Рудь в жовтні 2010 року, керуючи джипом, в Дніпропетровську збив на смерть трьох жінок і втік з місця пригоди, але незабаром був затриманий. 2 грудня Хортицький райсуд Запоріжжя засудив підсудного до 5 років позбавлення волі. Прокуратура оскаржила вирок - держобвинувачення вимагало семи років ув'язнення.

Підсудний тричі ігнорував засідання апеляційного суду. Його адвокат пояснював, що через хвороби. 10 квітня Апеляційний суд Запорізької області збільшив термін покарання до 6 років позбавлення волі. Однак під варту його так і не взяли.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровського мажора Рудя таки відправили у колонію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі