вівторок, 06 грудня 2022 07:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Дніпропетровщина здригнулася від нічних обстрілів: перші подробиці й фото
4

Дніпропетровщину знов обстріляли. Росіяни усю ніч проти 6 грудня тримали під прицілом своєї важкої артилерії Нікополь, Червоногригорівську та Марганецьку громади.

У мирні міста та села прилетіли майже 50 ворожих снарядів, повідомив у вівторок вранці голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram. Минулося без загиблих та поранених.

"Не вщухають обстріли Нікопольщини. У самому Нікополі понівечені понад 10 приватних будинків, господарські споруди, газопроводи і лінія електропередач", – ідеться в повідомленні.

Нікопольщина здригнулася від нічних обстрілів
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Нікопольщина здригнулася від нічних обстрілів
Нікопольщина здригнулася від нічних обстрілів
Нікопольщина здригнулася від нічних обстрілів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Били по комбінат: перші фото наслідків ракетної атаки на Кривий Ріг

У Марганецькій громаді пошкоджені приватні будинки та газопровід. У Червоногригорівській громаді перебита лінія електропередач, яка живила насосну станцію місцевого водоканалу. Понад 9 тис. родин із кількох селищ та сіл лишилися без води.

"Енергетики уже стали до роботи. У решті районів ніч була без тривог і надзвичайних ситуацій, на цю там хвилину спокійно", – додав Резніченко.

Про атаку на Кривий Ріг в ніч проти 5 грудня повідомив мер міста Олександр Вілкул. Згодом стало відомо, що поцілили окупанти трьома крилатими ракетами у промислове підприємство близько опівночі. Спалахнула пожежа, руйнування були значні. Внаслідок атаки одна людина загинула, троє поранених.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровщина здригнулася від нічних обстрілів: перші подробиці й фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі