субота, 10 грудня 2022 07:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Дніпропетровщину накрили вогнем російські терористи: багато поранених
5

РФ з новою силою атакувала Дніпропетровщину
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
РФ з новою силою атакувала Дніпропетровщину
РФ з новою силою атакувала Дніпропетровщину
РФ з новою силою атакувала Дніпропетровщину
РФ з новою силою атакувала Дніпропетровщину

Дніпропетровщину 10 грудня обстріляли російські окупанти.

Ніч на Нікопольщині знову пройшла під обстріли важкої артилерії ворога, повідомив у суботу вранці голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"П'ять атак і четверо постраждалих. Росіяни ударили по двох громадах: Нікопольській та Марганецькій. Найбільше дісталося Нікополю. Там поранені четверо літніх людей. Подружжя рятувальники дістали з палаючої квартири. Медики надали їм допомогу. Чоловік та дружина лікуються вдома", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі у двох українських містах гриміли вибухи: що відомо

Ще двоє людей – 72-річний чоловік та 86-річна жінка госпіталізовані з мінно-вибуховими травмами у стані середньої тяжкості.

"У місті понівечені 11 багатоповерхових та приватних будинків. Російські снаряди пошкодили дитячий садок, адміністративну та офісну будівлі, автомийку, автостоянку, кілька автівок, газогін та лінії електропередач. У Марганецькій громаді люди вціліли", – додав Резніченко.

Дніпропетровщину в ніч проти 9 грудня знову обстріляли російські окупанти. Росіяни атакували область "Градами" та важкою артилерією.

Понад 12 год. тривали тривоги і обстріли трьох громад. Російські окупаційні війська скерували свої "Гради" та важку артилерію на Нікопольський район. Накрили вогнем Мирівську, Червоногригорівську та Нікопольську громади.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровщину накрили вогнем російські терористи: багато поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі