неділя, 13 листопада 2022 14:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Дівчинку ґвалтували 10 окупантів ‒ росіяни самі зізнаються у воєнних злочинах

Дівчинку ґвалтували 10 окупантів ‒ росіяни самі зізнаються у воєнних злочинах
Про воєнні злочини самі росіяни говорять у розмовах, перехоплених і оприлюднених Службою безпеки України. Фото: mind.ua

На тимчасово окупованій території Луганщини російські загарбники зґвалтували 12-річну дівчинку.

А на Донеччині жертвою російських окупантів стала жінка. Про воєнні злочини розповіли самі росіяни у розмовах, перехоплених і оприлюднених Службою безпеки України.

Один з окупантів, чий підрозділ базується в Кремінній на Луганщині, розповідає, що дівчинку ґвалтували 10 російських військових.

"Ці військовослужбовці зґвалтували 12-річну дівчинку, 10 чоловік, їх знайти не можуть. Тому не випускають в місто нікого", ‒ говорить окупант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Там усіх перерізали" – окупант розповів про злочини у Лимані

Ще один нещодавно мобілізований росіянин, будучи під Бахмутом, теж скаржиться на обмеження в пересуванні. Причина так ж сама.

"Тепер ні в місто, нікуди не виїдемо… там дезертири, коротше, бабу згвалтували. Або, кажуть, дезертири мобілізовані, або добровольці", ‒ розповідає росіянин.

Стан жертв росіян зовсім не цікавить. Для них важливо лише "вийти в місто".

"Збройні сили України зроблять усе, аби цей "вихід" для збіговиська ґвалтівників і мародерів був лише в один кінець. А ті, хто виживе, отримають законне покарання", ‒ наголошують в СБУ.

Слідчі Служби безпеки уже відкрили майже 16 тис. кримінальних проваджень за 438 статтею Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни.

Російські окупанти деградують з кожним днем ​​війни. Вже почали ґвалтувати неповнолітніх і їсти собак. У розпорядженні СБУ опинилися нові перехоплення телефонних розмов рашистів, які показують звірства та справжній моральний портрет.

Комісія Організації об'єднаних націй зафіксувала низку ознак воєнних злочинів і порушень прав людини на території тимчасової російської окупації. Працювали у Київській, Чернігівській, Харківській та Сумській областях, йдеться у релізі Управління верховного комісара ООН з прав людини.

Зараз ви читаєте новину «Дівчинку ґвалтували 10 окупантів ‒ росіяни самі зізнаються у воєнних злочинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі