понеділок, 21 лютого 2011 19:45

Дівчина, яку вдарило струмом у тролейбусі, вимагає 30 тисяч

Матір 16-річної Марійки Опанасюк, яку в Рівному в тролейбусі ледь не убило струмом, вимагає від підприємства перевізника компенсацію в розмірі 30 тис. гривень.

"Мене шокувало ставлення керівництва тролейбусного підприємства. Вони навіть не поцікавилися здоров'ям дитини. Якщо техніка справна, то чому мою доньку вдарило струмом і вона випала з тролейбуса, - обурюється Лариса Опанасюк, матір постраждалої.

Жінка звернулася за допомогою до місцевих депутатів. Випадок із її донькою розглянули на засіданнях комісій міської ради з питань захисту прав людини, законності та правопорядку, а також транспорту і зв'язку.

"Зі мною зустрівся міський голова Рівного Володимир Хомко. Він пообіцяв допомогти з оздоровленням дитини в санаторії, але на тому все й закінчилося. Півмісяця пройшло, а путівки нам так і не дали", - розповідає Лариса Опанасюк.

Працівники тролейбусного підприємства провини не визнають.

"Того ранку тролейбус №127, який працює на першому маршруті пройшов належну перевірку щодо втрат струму. При нормі 3 міліампери, прилад показав у десять разів менше. Після інциденту ми зняли засіб з маршруту і знову перевірили. Однак втрати були в межах допустимого – 2 міліампери", - пояснює Віктор Кириченко, начальник ремонтного цеху комунального підприємства.

Марійку Опанасюк виписали на другий день після пригоди. Вона потребує амбулаторного нагляду та оздоровлення.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина, яку вдарило струмом у тролейбусі, вимагає 30 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі