пʼятниця, 22 травня 2020 13:07

Дівчина випустила в прокурора всю обойму пістолета

Автор: one.kr.ua
  У Кривому Розі  дівчина підстрелила  співробітника прокуратури Олексія Пипку. Його доставили в лікарню у важкому стані
У Кривому Розі дівчина підстрелила співробітника прокуратури Олексія Пипку. Його доставили в лікарню у важкому стані

У Кривому Розі на Дніпропетровщині сталася стрілянина, внаслідок якої постраждав працівник місцевої прокуратури Олексій Пипка. Його доставили в лікарню, він перебуває у важкому стані.

Інцидент стався близько опівночі 21 травня в Саксаганському районі міста, недалеко від готелю "Україночка", повідомив "Перший міський".

"Прокурора Криворізької місцевої прокуратури №3 Олексія Пипку підстрелили з травматичної зброї. Чоловік перебуває у важкому стані. Це сталося під час святкування дня народження в компанії друзів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, хто вцілів під час смертельної стрілянини на Житомирщині

До місця святкування під'їхала знайома прокурора - дівчина "випустила всю обойму травматичного пістолета в область живота Олексію Пипці". Причина такого її вчинку поки що невідома.

У поліції Кривого Рогу інформацію про інцидент підтвердили, також повідомивши, що підозрювану затримали, було відкрито кримінальне провадження за статтею "Замах на вбивство". Ведуться слідчі дії.

На Житомирщині біля приватних ставків під час конфлікту орендар застрелив із рушниці сімох товаришів. Підозрюваного затримали. Усі обставини встановлюють.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина випустила в прокурора всю обойму пістолета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі