пʼятниця, 10 серпня 2018 09:25

Дітям із Донбасу не місце в українських таборах: скандальна заява письменниці

Дітям із Донбасу не місце в українських таборах: скандальна заява письменниці
Ніцой заявила, що дітям з Донбасу не місце в українських закладах відпочинку. Фото: styler.rbc.ua.

Українська письменниця Лариса Ніцой заявила, що дітей із окупованих територій не можна приймати до дитячих українських таборів.

Також вона попросила СБУ розібратися в цьому, - передає РБК-Україна.

"Я звертаюся до СБУ. Яким чином на території України в літніх дитячих таборах відпочивають діти з окупованих територій нарівні з дітьми бійцями АТО, і в цих таборах діти "сепаров" розповідають дітям бійців АТО, що вони хохли, що Москва – це країна форевер", - висловилась Ніцой в ефірі телеканалу ZIK.

Письменниця розповіла, що в деяких таборах діти з Донбасу пропагують свою точку зору:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОБСЄ підрахували цивільні жертви на Донбасі з початку року

"Яким чином вони до нас потрапили і для чого цих дітей зводити з нашими українськими дітьми? Ви кажете, що нам потрібно виховувати нове покоління, але нам не потрібно зводити дітей лобами в таборах, які проповідують зовсім іншу позицію", - пояснила письменниця.

Лариса Ніцой нещодавно побувала в Карпатах, де працювала в дитячому таборі. У рамках програми табору письменниця намагалась поліпшити мовну ситуацію в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Дітям із Донбасу не місце в українських таборах: скандальна заява письменниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі