вівторок, 04 вересня 2018 12:35

Діти понад 40 днів не можуть поховати матір

Діти  понад 40 днів не можуть поховати матір
На Одещині рідні не можуть 41 день поховати Інну Бешлягу. Вбитою її знайшли у селі Сергіївка Білгород-Дністровського району. Фото - Одеса

На Одещині рідні 41 день не можуть поховати Інну Бешлягу. Її тіло знайшли у селі Сергіївка Білгород-Дністровського району.

27 липня 50-річна жінка не повернулася додому з роботи. Після кількох днів пошуків було знайдено тіло. Жінку побили, поклали до коробки та підпалили в лісосмузі. Підозрюваний - сусід, який винен був їй 14 тис. грн.

Тіло жінки досі на експертизі, а рідним не повідомляють, на якому етапі розслідування справ, пише "Таймер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річний хлопець зарізав жінку під час прогулянки

Рідні кожен раз вони отримують різну інформацію. Родичі просять, щоб справу розглядали в Одесі. У прокуратурі пояснюють: тіло знаходиться на експертизі. Справа в тому, що жертва мала переломи кісток, і експерти намагаються з'ясувати характер і точний час нанесення тілесних ушкоджень.

Підозрюваний у вбивстві перебуває в СІЗО.

У Кам'янці-Подільському на Хмельниччині у житловому будинку по вулиці Пушкінській, 46 вбили жінку. За попередньою інформацією, тіло 32-річної жінки виявили у власній квартирі на 5 поверсі.

Зараз ви читаєте новину «Діти понад 40 днів не можуть поховати матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі