середа, 12 квітня 2017 12:49

Дід побив 3-річну онуку до втрати свідомості та скоїв самогубство

Дід побив 3-річну онуку до втрати свідомості та скоїв самогубство
Дід мало не вбив 3-річну онуку ФОТО: te.20minut.ua

У селі Залісся Борщівського району Тернопільщини пенсіонер побив до непритомності 3-річну онуку. Після цього наклав на себе руки. Інцидент стався 11 квітня, близько 21:00.

Про це повідомив відділ комунікації поліції області.

"П'яний 62-річний чоловік влаштував розбірки зі своєю дружиною на очах в онуки. Дівчинка почала плакати. Тоді старий накинувся і на дитя. Бив руками і ногами. Перестав, коли дитина втратила свідомість. Дівчинку забрали в обласну клінічну лікарню. Вона у важкому стані. Медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та перелом кісток склепіння черепа. Після інциденту нападник вчинив самогубство", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-місячну доньку мати вночі забула на вулиці

У селі цю родину знають добре. Односельчани кажуть, сімейство схильне до чарки. Того дня батьки дівчинки поїхали у справах до міста. А дитину залишили на бабу з дідом. Однак старі після обіду разом із сусідом випивали. Після великої кількості випитого почався конфлікт.

Поліція розпочала кримінальне провадження з поміткою "самогубство".

В одному з сіл Вільнянського району Запорізької області мати мало не вбила 3-річну доньку ременем. Так вирішила покарати дитину за те, що та не попросилася на горщик. Дитина знаходиться у лікарні. Жінка на 8 місяці вагітності від іншого чоловіка. На знак протесту, що у неї відбирають доньку — порізала собі вени. Однак рани несмертельні. За злісне невиконання батьківських прав вона може сісти до в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Дід побив 3-річну онуку до втрати свідомості та скоїв самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі