вівторок, 16 травня 2017 15:33

Депутату міськради розбили голову

Депутату міськради розбили голову
Депутат міської ради В'ячеслав Апанасенко. Після побиття він у реанімації ФОТО: pravda.com.ua

У Миколаєві побили депутата міської ради від партії "Об'єднання "Самопоміч" В'ячеслава Апанасенка. Перестріли чоловіка ввечері 15 травня біля будинку. Потерпілий у реанімації.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив однопартієць постраждалого депутата Федір Панченко.

"Невідомі напали на депутата, коли той повертався додому. Побили до черепно-мозкової травми. У потерпілого множинні забої. Найбільше постраждало обличчя. Хірург наклав близько 20 швів. За словами лікаря, можна було б обмежитися 2-3 швами. Однак тоді залишилися б чисельні шрами", - розповів Панченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масова бійка: поліцейському зламали ніс

Раніше В'ячеслав Апанасенко заявляв, що на нього тиснуть.

"В'ячеслав розповів, що 9 травня невідомі облили бензином фасад ресторану. Депутат звернувся в поліцію", - додав однопартієць потерпілого.

Напад на депутата Сумської міської ради В'ячеслава Калініченка перекваліфікували як "замах на вбивство". Депутат повертався додому з автостоянки, коли на нього напали невідомі. Били потерпілого по всьому тілу металевими трубами. Депутат - у важкому стані. Нападників розшукують.

Зараз ви читаєте новину «Депутату міськради розбили голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі