неділя, 18 червня 2017 22:50

Депутат влаштував стрілянину по людях на вулиці

Депутат влаштував стрілянину по людях на вулиці
У Конотопі Сумської області депутат обласної ради Сергій Демеха відкрив стрілянину по людях на вулиці. Фото: 05447

У Конотопі Сумської області депутат обласної ради Сергій Демеха відкрив стрілянину по людях на вулиці.

Про це повідомив мер міста Артем Семеніхін у Facebook.

"Мені зателефонували громадські активісти з Конотопу, що починають зносити шини під райвідділок, та повідомили, що депутат облради Сергій Демеха, в стані алкогольного сп'яніння, домагався дівчини просто в центрі міста. Люди, які вступилися за дівчину, були ним розстріляні з особистої зброї", - написав міський голова.

У поліції назвали свою версію подій.

"Сьогодні о 20:24 до чергової частини Конотопського відділу поліції одночасно надійшло дві заяви. Одна - від депутата обласної ради про те, що один із жителів Конотопа забрав у нього золотий кулон. Друга - від його "опонента" про те, що сам депутат стріляв у нього з пістолета та не влучив. Ці заяви були одразу внесені до журналу єдиного обліку", - зазначила прес-секретар обласної поліції Ельвіра Біганова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Момент замаху на Осмаєва кілер записував на відео

Слідчо-оперативна група встановила, що події розгортались на території місцевої лазні, де між чоловіками саме і виник конфлікт, обставини якого наразі з'ясовує слідство.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 296 ч. 4 КК (хуліганство), слідчі дії тривають.

У Сан-Франциско, США чоловік відкрив стрілянину біля відділку пошти. Поліція повідомляє по 2 загиблих та декількох поранених.

Зараз ви читаєте новину «Депутат влаштував стрілянину по людях на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі