четвер, 04 серпня 2016 13:32

Демобілізований боєць підірвав себе гранатою

Демобілізований боєць  підірвав себе гранатою

3 серпня у Чернігові 24-річний чоловік підірвав себе гранатою. Це трапилося поряд із будинком тещі. До поліції про трагедію повідомив родич загиблого, пише Чеline, посилаючись на власні джерела.

"Чоловік був із видимими тілесними ушкодженнями у вигляді чисельних поранень грудної клітини, нижніх кінцівок і передньої частини голови. При огляді місця події було вилучено металеві уламки, понад 40 штук, та важіль запалу УЗРГМ-2", - пише видання.

Зі слів 37-річної дружини загиблого, з березня 2014 року по березень 2015 року чоловік був мобілізований до Збройних сил України та проходив службу в зоні АТО. Останні півроку в нього відбулися зміни в поведінці, з'явились напади агресії, після чого подружжя розійшлося, і чоловік проживав у свого батька по вулиці Широкій.

Останні 2 місяці він почав погрожувати дружині вбити себе. У день загибелі чоловік зустрів свою дружину біля зупинки громадського транспорту "Бойова". Вони разом пішли до неї додому, де він погрожував вбити себе разом із нею гранатою. Заспокоївшись, чоловік випив горілки, яку знайшов в квартирі, і пішов до магазину за цигарками. Більше він не повернувся.

За цим фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження. Триває перевірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дворі знайшли зарізаного чоловіка

Нагадаємо, в одному із сіл Снігурівського району Миколаївщини 42-річний чоловік порізав ножем свою 21-річну дружину, бо та його покинула. Сам повісився у власному дворі.

Зараз ви читаєте новину «Демобілізований боєць підірвав себе гранатою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі