вівторок, 29 березня 2022 16:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Робив сюжети за вказівкою російських спецслужб: СБУ затримала пропагандиста

Робив сюжети за вказівкою російських спецслужб: СБУ затримала пропагандиста
СБУ затримала пропагандиста, який робив сюжети на замовлення спецслужб РФ, повідомив Іван Баканов. Фото: скріншот з відео

На Дніпропетровщині СБУ затримала пропагандиста, який робив сюжети на замовлення спецслужб РФ.

Працівники СБУ провели спецоперацію і вивезли з тимчасово окупованої росіянами території Донеччини пропагандиста, повідомив голова Служби безпеки України Іван Баканов.

Також у Донецькій і Луганській областях СБУ розслідує примусове вивезення російськими окупантами десятків тисяч мешкнаців Маріуполя та окупованих територій Донбасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти хочуть тікати з України. Кремль "годує" їх новими обіцянками

"Рашисти в ультимативній формі та погрожуючи зброєю змушують українців сідати в автобуси, забирають документи та вивозять з України", - зазначив Баканов.

У Волинській області контррозвідка схопила російсього диверсанта. У Києві СБУ затримала агента спецслужби РФ, який збирав інформацію про одну з нафтобаз на Київщині, яка зараз не використовується.

Також у Чернівецькій області схопили зловмисників, які пропонували чоловікам призовного віку нелегально потрапити до країн ЄС за хабар $4,5 тис.

З початку війни, яку веде Російська Федерація проти України, СБУ ліквідувала понад 20 ворожих ДРГ. Затримала - понад 350 їхніх учасників.

Зокрема, працівники СБУ знищили російських диверсантів, які видавали себе за підрозділ ТрО, у Києві. На Луганщині викрили понад 10 агентів ворожих спецслужб. На Запоріжжі нейтралізували спроби здійснити "федералізацію".

Зараз ви читаєте новину «Робив сюжети за вказівкою російських спецслужб: СБУ затримала пропагандиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі