пʼятниця, 04 листопада 2016 23:23

Деканоїдзе відреагувала на штурм поліцейського відділення у Черкасах

Деканоїдзе відреагувала на штурм поліцейського відділення у Черкасах

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе прислухається до думки громадськості щодо призначенням нового глави ГУ НП в Черкаській області.

Про це повідомляє ZN.UA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти захопили штурмом будівлю обласної поліції

"Ми будемо радитися з усіма. Зокрема, з громадськістю. І приймемо рішення", – процитувало видання Деканоїдзе.

З міністром МВС Арсеном Аваковим також будуть проведені консультації.

Черкаські активісти направили главі МВС звернення, в якому заявили, що виступають категорично проти призначення Валерія Лютого начальником ГУ НП в Черкаській області. "Цей чоловік був радником одіозного мера Харкова Геннадія Кернеса, на виборах в Кривому Розі сприяв фальсифікаціям на користь представника "Оппоблока" Юрія Вілкула, а якихось успіхів у боротьбі зі злочинністю громада Кривого Рогу не бачить", йдеться в повідомленні.

Звернення підписали представники ГО "Автомайдан-Черкаси", ОК "Азов-Черкаси", "Правого сектору", "Ультрас-Черкаси", "Союзу ветеранів ВДВ", ВО "Свобода" та місцеві депутати.

Автори звернення стверджують, що за результатами атестації Лютий був рекомендований на пониження в посаді через низькі бали, отримані при тестуванні.

Нагадаємо, у Черкасах представники місцевих організацій "Автомайдану", "Азова" та "Самооборони" заблокували призначення нового керівника ГУ Національної поліції в області Валерія Лютого, а під будівлею главку вони запалили шини.

Зараз ви читаєте новину «Деканоїдзе відреагувала на штурм поліцейського відділення у Черкасах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі