середа, 09 серпня 2023 15:15

Спецтема: Війна Росії проти України

"Цвіте бавовна і горять росіяни": Тарнавський порадував хорошими новинами з Таврійського напрямку

"Цвіте бавовна і горять росіяни": Тарнавський порадував хорошими новинами з Таврійського напрямку
Артилерійські підрозділи Сил оборони протягом доби виконали 1545 вогневих завдань на Таврійському напрямку. Фото: Генштаб

На Таврійському напрямку "цвіте бавовна" і горять росіяни.

Артилерійські підрозділи Сил оборони протягом доби виконали 1545 вогневих завдань. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський в Telegram.

За останню добу втрати ворога вбитими, пораненими та полоненими склали 244 особи (загиблі – 93, поранені – 150, полонені – 1).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інформацію про висадку на лівому березі прокоментували у ЗСУ

Також знищено 18 одиниць військової техніки противника.

Зокрема, три танки, шість ББМ, три артилерійських системи та міномети, дві РСЗВ, один БпЛА, три одиниці автомобільної техніки.

Також було знищено вісім складів боєприпасів ворога та один пункт управління/командно-спостережний пункт.

8 серпня стало відомо, що Збройні сили України на Таврійському напрямку вже зайшли на першу лінію оборони російських окупантів.

Про це заявив заступник командувача Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" зі стратегічних комунікацій Сергій Кузьмін в ефірі телемарафону.

Вона дуже складна, але наші військові продавлюють її, рухаються вперед. Цей рух дещо уповільнений мінними загородженнями та нестачею авіації, повідомив він.

Зараз ви читаєте новину «"Цвіте бавовна і горять росіяни": Тарнавський порадував хорошими новинами з Таврійського напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі