вівторок, 06 жовтня 2020 16:18

Чоловік зґвалтував знайому і залишив стікати кров'ю

Чоловік зґвалтував знайому і залишив стікати кров'ю
Жінка померла від крововтрати і розриву статевих органів Фото: zik.ua

У Кропивницькому винесли вирок чоловіку, який зґвалтував свою знайому. Жінка померла від крововтрати і розриву статевих органів. Його засудили до 13 років позбавлення волі. Провину він визнав. Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50-річну жінку зґвалтував у лісі 34-річний чоловік

Трагедія сталася у квітні 2020 року в одному із сіл Маловисківського району. Пізно ввечері чоловік по дорозі додому помітив свою 52-річну знайому, мешканку цього ж села. Він запропонував вступити з ним у статеві зносини, на що жінка відповіла відмовою. Обурений цим, зловмисник накинувся на потерпілу та із застосуванням фізичної сили зґвалтував жінку, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Непритомну жінку відтягнув до напівпорожньої будівлі, де і залишив.

Наразі вирок суду чинності ще не набув. Триває час на апеляційне оскарження.

В Оболонському районі Києва двоє чоловіків жорстоко згвалтували жінку. Вони утрьох відпочивали та розпивали алкоголь. Після цього чоловіки запропонували жінці зайнятися сексом, проте вона відмовилася. Після відмови чоловіки побили жінку та по черзі ґвалтували.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зґвалтував знайому і залишив стікати кров'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі