понеділок, 07 вересня 2020 10:43

Чоловік збив поліцейського і протягнув на капоті пів кілометра

Чоловік збив поліцейського і протягнув на капоті пів кілометра
Зловмисник протягнув поліцейського пів кілометра на капоті

До Херсонського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшов сигнал про те, що 24-річному поліцейському завдали тілесних ушкоджень при виконанні службових обов'язків. Про це повідомляє npu.gov.ua.

Потерпілий - оперуповноважений Корабельного відділення поліції - разом із колегами проводив обшук у будинку 48-річного чоловіка на предмет зберігання наркотичних засобів.

Під час обшуку господар помешкання сів за кермо автомобіля, кинувся тікати і збив працівника поліції. Зловмисник протягнув поліцейського пів кілометра на капоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддю розчавила автівка

Поліція одразу почала пошуки зловмисника. Згодом з'ясувалося, що втікач намагався покинути межі області. На 11-му кілометрі від стаціонарного посту "Пасат", що на автотрасі Херсон - Джанкой - Феодосія, оперативники внутрішньої безпеки поліції та співробітники Управління патрульної поліції у Херсонській області наздогнали чоловіка. Його затримали.

Зловмиснику оголосили підозру за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

У Львові водій Renault Megane склом затиснув руку патрульному та протягнув його за автівкою близько 100 м. Кермувальник перебував у стані наркотичного сп'яніння, а в салоні його авто була жінка, яку розшукували за крадіжку.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік збив поліцейського і протягнув на капоті пів кілометра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі