субота, 26 жовтня 2019 09:42

Чоловік застрелив тестя з тещею та поранив 8-річну доньку

Чоловік застрелив тестя з тещею та поранив 8-річну доньку
На Хмельниччині 40-річний чоловік застрелив тестя і тещу. Поранив 8-річну доньку та намагався вкоротити віку собі. Фото - hm.npu.gov.ua

У селі Завалля Кам'янець-Подільського району на Хмельниччині 40-річний чоловік застрелив тестя і тещу. Поранив 8-річну доньку та намагався вкоротити віку собі.

Нині зловмисник перебуває під вартою в лікарні. Його доньку прооперували, її життю та здоров'ю нічого не загрожує, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Чоловік був п'яний. Під час сімейної сварки схопив мисливську рушницю й кілька разів вистрілив у 66-річного тестя та 65-річну тещу – вони померли на місці. Захистити дідуся й бабусю прибігла 8-річна донька чоловіка – він вистрелив і в неї. Доки дружина намагалася вгамувати чоловіка, дівчинці вдалося втекти з дому і викликати поліцію", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка засудили до довічного ув'язнення за вбивство товаришів

Тим часом чоловік намагався покінчити життя самогубством: спочатку вистрілив собі в обличчя, а коли спроба не вдалася, зачинився в автомобілі і підпалив його. У цей час за викликом прибули патрульні, які разом з сусідами загасили транспортний засіб та затримали чоловіка.

Вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та проводяться слідчі дії. Затриманому загрожує 15 років або довічне ув'язнення.

В Одеській області правоохоронці затримали підозрюваного в потрійному вбивстві. Вдень у власному дворі підозрюваний забив до смерті свого знайомого і його стару матір. На наступний день пішов додому до загиблих і вбив главу сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік застрелив тестя з тещею та поранив 8-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі