понеділок, 22 жовтня 2018 12:08

Чоловік зарізав коханку-шантажистку

Чоловік зарізав коханку-шантажистку
У Запоріжжі знайшли мертвою у власній квартирі 38-річну жінку. Її вбив одружений коханець за шантаж. Фото - ТСН

У Запоріжжі знайшли мертвою у власній квартирі 38-річну жінку. Тіло з 13 ножовими пораненнями та перерізаним горлом виявили правоохоронці.

Підозрюваного затримали. Ним виявися 33-річний коханець убитої. Жінка шантажувала його відео з любовними утіхами, пише Верже.

Про зникнення жінки до поліції заявив її батько. Сказав, кілька днів не виходить на зв'язок, а двері квартири не відчиняє. Жінку знайшли у ванній. Із квартири зникли прикраси убитої, її банківські картки та 2 телефони.

З'ясувалося, що вона записала на телефон відео своїх сексуальних забав із одруженим чоловіком, після чого почала вимагати у нього гроші за "фільм". Оскаженілий чоловік пошматував ножем тіло подруги та перерізав їй горло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зарубав дружину на очах у дітей

Підозрюваного затримали за добу. Під вантажем доказів він зізнався у вбивстві. Однак заявив, що вчинив злочин у стані афекту. Мовляв, жінка вимагала велику суму грошей за нерозголошення відомостей про нього.

Слідство у справі триває. Чоловіка можуть ув'язнити на 15 років.

У Черкасах поліцейські затримали 26-річного чоловіка, який підозрюється у підготовці вбивства 44-річної жінки-підприємця. Потенційна жертва має свій бізнес, володіє кількома стоматологічними кабінетами у місті, матеріально добре забезпечена. Про наміри злочинця стало відомо харківським правоохоронцям, вони запобігли вбивству.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зарізав коханку-шантажистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі