вівторок, 12 травня 2020 18:10

Чоловік вбив і поховав за хатою свого гостя

У Романівці Бердичівського району на Житомирщині знайшли закопаним у чужому дворі 53-річного чоловіка, який кілька днів не з'являвся вдома.

Поліцейські встановили, що смертельні поранення загиблому наніс його односелець. Підозрюваного у вбивстві розшукали та затримали на Рівненщині, повідомили у відділі комунікації ГУНП у Житомирській області.

Автор: zt.npu.gov.ua
  У Романівці  Бердичівського району на Житомирщині зник 53-річний чоловік
У Романівці Бердичівського району на Житомирщині зник 53-річний чоловік

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прийшов і вистрелив у голову: у власному домі вбили чоловіка

"Поліцейські з'ясували, що під час розпивання спиртного в будинку 41-річного місцевого жителя між загиблим та господарем виник конфлікт, у ході якого останній завдав опоненту смертельні поранення. Аби приховати злочин, він закопав загиблого за будинком. Оперативники встановили, що підозрюваний може перебувати у рідних на Рівненщині. Там його і затримали", - розповідає начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук.

Автор: zt.npu.gov.ua
  Його знайшли вбитим і закопаним у дворі односельця
Його знайшли вбитим і закопаним у дворі односельця

Триває подальше досудове розслідування, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

У селі Мішково-Погорілове Вітовського району на Миколаївщині знайшли вбитим 61-річного чоловіка. Його зарубали й поховали під деревом у власному дворі. Підозрюваних розшукують.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вбив і поховав за хатою свого гостя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі