середа, 26 серпня 2020 12:44

Чоловік убив сусіда й спробував імітувати ДТП

Чоловік убив сусіда й спробував імітувати ДТП
У Миколаївській області чоловік убив сусіда і спробував імітувати ДТП. Фото: mk.npu.gov.ua

У Доманівському районі на Миколаївщині 46-річний чоловік убив сусіда. Щоб приховати злочин, спробував імітувати дорожньо-транспортну пригоду.

Скривавлене тіло знайшли на зупинці громадського транспорту 25 серпня, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство замаскували під пожежу

"Оглянувши тіло, експерт виявив у загиблого колото-різані рані, чим спростував версію автопригоди. Підозрюваного у вбивстві встановили. Як з'ясувалося, вдень між чоловіками сталася сварка, під час якої затриманий вдарив ножем сусіда. Щоб приховати злочин, імітував дорожньо-транспортну пригоду. Залишив сліди волочіння тіла подалі від будинку й розкидав пластикові деталі, схожі на запчастини автомобіля", - розповіли поліцейські.

Відомо, що підозрюваний раніше мав судимість. Знаряддя вбивства - ніж - відправили на експертизу.

Зловмиснику загрожує до 15 років за ґратами.

У селі в Сумському районі 45-річний чоловік убив на своїй дачі 41-річного товариша. А поліцейським повідомив, що той напередодні впав із даху дачного будинку. І, вочевидь, помер через отримані тілесні ушкодження.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив сусіда й спробував імітувати ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі