понеділок, 25 лютого 2019 18:10

Чоловік убив 2-річного сина співмешканки

Чоловік убив 2-річного сина співмешканки
У Київській області суд виніс вирок жорстокому вбивці, який в травні 2016 року в селищі Коцюбинське забив до смерті 2-річного малюка. Фото - ЧЕline

У Київській області суд виніс вирок жорстокому вбивці, який в травні 2016 року в селищі Коцюбинське забив до смерті 2-річного малюка.

"Чоловік перебував в будинку разом з дворічним сином своєї співмешканки, він був у стані наркотичного сп'яніння - під дією амфетаміну. Через те, що хлопчик плакав і кликав маму, злочинець завдав дитині кілька ударів руками по голові, тулубу і кінцівкам, заподіявши йому тяжкі тілесні ушкодження, від яких він помер ", - повідомляють прокуратурі Київської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки до смерті побили 3-річну дитину

Також у зловмисника тоді вилучили вибухові пристрої. За результатами судового розгляду, колегією суддів Бородянського районного суду обвинуваченого визнано винним у скоєнні умисного тяжкого тілесного ушкодження та незаконному поводженні з боєприпасами. Його засудили до 10 років в'язниці.

У Херсонській обласній дитячій лікарні померла 12-місячна Владислава. Дитина отримала серйозні травми після "ігор" із вітчимом.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив 2-річного сина співмешканки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі