понеділок, 19 жовтня 2020 14:38

Чоловік розстріляв з гвинтівки сусідського кота

Чоловік розстріляв з гвинтівки сусідського кота
В результаті тварина отримала кульове поранення, а куля залишилася в тілі Фото: tsn.ua

У Дніпрі чоловік стріляв з рушниці у сусідського кота. Кіт нібито ходив по його городу. В результаті тварина отримала кульове поранення, а куля залишилася в тілі. Про це розповіла в соцмережах Яна - власниця кота Касьяна. Жінка повідомила, що мешкає у приватному секторі в районі Діївки у Дніпрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік знущався над собакою на очах у дітей

"Будучи у дворі будинку, ми спостерігали, як наш кіт гуляє городом сусіда. За 5 хвилин ми почули 4 постріли зі зброї, підійшли до паркану, який відгороджує нашу ділянку і сусіда і ... вжахнулися! Наш кіт сидів закривавлений з кульовим пораненням. Не роздумуючи ми його дістали звідти і повезли до ветеринарної клініки", - розповіла Яна.

У клініці коту зробили знімки. Вони показали, що у тварини кров у черевній порожнині, розрив печінки, перфорація кишечника, забій лівої нирки.

Господарка кота розповіла, що вже написала заяву до поліції, однак переймається, що стрілка можуть не покарати. Тварина відходить після операції, і за прогнозами ветлікарів буде жити, але з кулею, яку витягти так і не вдалося.

У селі Доброолександрівка Одеської області стався інцидент. Чоловік із рушниці на вулиці розстріляв п'ятьох собак. Частина з них були домашніми. Свідки події відразу викликали поліцію, але ті не приїхали. Зоозахисники вже знають ім'я шкуродера. За їхніми словами, він займається вбивством тварин не перший раз. Його звуть Кішенко Володимир, він депутат від "Аграрної партії" і балотується на майбутніх виборах.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розстріляв з гвинтівки сусідського кота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі