понеділок, 17 травня 2021 19:02

Чоловік розніс собі голову після сварки з дружиною

Чоловік розніс собі голову після сварки з дружиною
У Тернополі 36-річний чоловік розніс собі голову з рушниці. Напередодні трагедії він посварився із дружиною. Фото: npu.gov.ua

У Тернополі на вул. Морозенка 36-річний чоловік розніс собі голову з рушниці. Трагедія сталася 15 травня.

Перед тим він зачинився в квартирі й стріляв із вікна. Передсмертної записки біля загиблого не знайшли, повідомили сьогодні, 17 травня, у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лісосмузі знайшли чоловіка з простреленою головою

"Чоловік закрився у квартирі та стріляв із відкритого вікна. Його батько викликав правоохоронців. Поки поліцейські намагались потрапити у приміщення, чоловік вистрелив собі в голову із мисливської рушниці. Від отриманих травм потерпілий помер на місці", - розповіли в поліції.

Батько загиблого розповів, що напередодні трагедії його син посварився із дружиною. Через це він почав зловживати алкоголем.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У Ізмаїлі на Одещині чоловік вкоротив собі віку на залізничному вокзалі. Там працює його дружина. Чоловік попрощався з нею і розніс собі голову з гвинтівки у автомобілі ВАЗ 21099. Біля чоловіка знайшли записку.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розніс собі голову після сварки з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі