неділя, 14 липня 2019 15:05

Чоловік при спробі втечі наїхав на поліцейського

Чоловік при спробі втечі наїхав на поліцейського
На Закарпатті зловмисник збив поліцейського. Фото: Vse.rv.ua

На Закарпатті підозрюваний у вимаганні, намагаючись втекти, наїхав на поліцейського.

Як зазначається, напередодні в Іршавське відділення поліції із заявою про злочин звернулася 20-річна жителька села Заріччя. Дівчина повідомила, що невідомий вимагає у неї гроші за нерозголошення відомостей, які заявниця бажає зберегти в таємниці. Про це повідомляє прес-служба поліції Закарпатській області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження та встановили, що гроші у потерпілої вимагали двоє чоловіків. Обидва - жителі Іршавського району. Одного з них поліцейські затримали на місці злочину, а його спільник з місця пригоди зник.

Чоловіка оперативно розшукали. Однак, утікач почав чинити опір правоохоронцям, і скоїв наїзд на поліцейського. Після цього чоловік втік із місця злочину, однак незабаром його зупинили і затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковника поліції обстріляли в авто дорогою на роботу

Зловмисника помістили в ізолятор тимчасового тримання. Його дії кваліфіковані за статтею про загрозу або насильство щодо співробітників правоохоронного органу.

У Києві розшукують 54-річного чоловіка, який убив колишню дружину і втік. Подія сталася у Дніпровському районі столиці на вул. Каунаській.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік при спробі втечі наїхав на поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі