середа, 04 листопада 2020 18:09

Чоловік обманув банк на 1,5 млн грн

Чоловік обманув банк на 1,5 млн грн
В Київській області чоловік обманув банк на 1, 5 млн грн. Він за підробленими документами отримав кредит Фото: aif.ua

В Київській області чоловік обманув банк на 1,5 млн грн. Він за підробленими документами отримав кредит. Поліцейські перевіряють, чи причетні до цього працівники банку.

Зловмисник — житель Київської області, повідомили у департаменті кіберполіції Національної поліції України. У нього провели обшук та вилучили комп'ютерну техніку, в якій були докази причетності до злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівниця банку вкрала майже 2,5 млн грн у іноземних клієнтів

Правоохоронці встановлюють осіб, які можуть бути причетні до злочину, та остаточну суму завданих збитків. Відкрили кримінальне провадження за шахрайство. За це передбачається покарання до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Поліцейські викрили групу шахраїв, які спустошили банківські рахунки людей на понад 1 млн грн. Зловмисники телефонували обраним жертвам і представлялися працівниками банку. Вони повідомляли громадянам про блокування карти, а для відновлення її роботи просили назвати всі персональні дані. Отримавши доступ до банківських рахунків, спустошували їх.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік обманув банк на 1,5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі