понеділок, 02 липня 2018 13:13

Чоловік насадив поліцейського на вила

Чоловік насадив поліцейського на вила
Чоловік наніс кілька ударів вилами по службовому авто, потім поранив поліцейського. Фото:radikal.

Чоловік напав з вилами на інспектора групи реагування місцевого відділу поліції у селі Стовпець Дубенського району на Рівненщині. Він спочатку наніс кілька ударів вилами по службовому авто, потім поранив поліцейського.

"До поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, що на вулиці Шевченка у неї виник конфлікт із сусідом. Вже під час спілкування зі свідками події, ті повідомили правоохоронцям, що 33-річний дебошир має при собі незареєстровану вогнепальну зброю та разом із товаришем напередодні залякував нею людей", – повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

Чоловіка, на якого вказували очевидці, застали за місцем проживання. Той, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, поводився агресивно й заперечував наявність зброї. Коли інспектор групи реагування повернувся до службового авто, нетверезий зловмисник вихопив вила й наніс спочатку кілька ударів по транспортному засобу. А потім - у поліцейського. Нападник із місця події втік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська журналістка загинула в ДТП

Менш як за годину чоловіка затримали і вилучили незареєстровану рушницю. Потерпілого, 25-річного сержанта поліції, госпіталізували до травматологічного відділення із колотим пораненнями плеча, грудної клітки та струсом головного мозку. Зі слів медиків, його стан – середньої тяжкості.

За фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу розпочали досудове розслідування за ст. 348 Кримінального кодексу України.

"Поліцейські готують матеріали для повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні тяжкого злочину й обрання міри запобіжного заходу. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років", - додають у поліції.

У Берегові на Закарпатті правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вбивства 30-річної ромки. На цьому етапі працівники поліції не знайшли мотивів вбивства, повязаних із гендерною, расовою чи іншою дискримінацією, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік насадив поліцейського на вила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі