вівторок, 19 січня 2021 16:57

Чоловік місяцями жив з трупами матері та брата у квартирі

Чоловік місяцями жив з трупами матері та брата у квартирі
Одне тіло пролежало понад 8 місяців, інше - близько 3-х Фото: volyn.com.ua

У Запоріжжі на вул. Козака Бабури мешканці багатоквартирного будинку поскаржилися поліцейським на трупний запах з однієї з квартир.

За словами місцевої жительки Ангеліни Майбороди, поліцейські приїхали і виявили у квартирі тіла двох людей, які належать матері та брату чоловіка. Одне тіло пролежало понад 8 місяців, інше - близько 3. Жінка стверджує, що їхній сусід психічнохворий, тож його побоюються мешканці будинку, а відправити його на примусове лікування не можуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік більше тижня жив з трупом батька в квартирі

У поліції повідомили, що тіла відправили на експертизу для встановлення причин смерті жінки й чоловіка.

"Слідчими відкрито кримінальне провадження. Триває слідство", - розповіла речниця поліції Запорізької області Олена Лебединська, передає tsn.ua.

У поліції зазначили, що на примусове лікування чоловіка можуть відправити тільки за рішенням суду.

У Харкові в квартирі на вул. Валентинівській 59-річний чоловік зарізав 84-річну матір і кілька днів жив із трупом. Поліцію 2 січня викликав родич загиблої. Пояснив, що баба його дружини кілька днів не виходить на зв'язок. А живе вона із сином, який має психічні розлади.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік місяцями жив з трупами матері та брата у квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі