четвер, 29 серпня 2019 18:40

Чоловік і жінка жорстоко побили своїх дітей

Чоловік і жінка жорстоко побили своїх дітей
У Києві правоохоронці забрали дітей у батьків, які регулярно їх били. Фото: Prm

У Києві правоохоронці та співробітники служби у справах дітей вилучили з сім'ї трьої хлопчиків, яких неодноразово били батьки.

До поліції звернулися випадкові свідки: вони побачили батьків та дітей на бульварі Лесі Українки і помітили, що на тілах хлопчиків були численні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

На вказану адресу відразу виїхали працівники поліції та служби у справах дітей райдержадміністрації. За словами начальника Печерського управління поліції Андрія Дуброва, правоохоронці на місці поспілкувалися з батьками, які пояснили, що тілесні ушкодження діти начебто отримали під час гри. Водночас найменший, 5-річний хлопчик розповів, що його 7-річного та 10-річного братів неодноразово били батьки.

"Працівники ювенальної превенції ухвалили рішення про негайне вилучення малолітніх дітей із родини та їхню госпіталізацію. Медики зафіксували на тілі хлопчиків численні синці та садна", – зазначив Дуброва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві двоє чоловіків жорстоко побили поліцейського

У лікарні стан дітей оцінили як задовільний.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною". Батькам загрожує до п'яти років позбавлення волі. Також вирішуватиметься питання про позбавлення їх батьківських прав.

У місті Володимир-Волинський на Волині двоє місцевих жителів 29 і 30 років побили знайомого і закопали його живцем. Чоловік був у авто із нападниками. Там його зв'язали і відібрали банківську картку, паспорт, сумку з грошима і речі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік і жінка жорстоко побили своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі