пʼятниця, 04 вересня 2020 09:59

Чоловік хотів підірвати будинок

Чоловік хотів підірвати будинок
Чоловік хотів підірвати будинок Фото: mk.npu.gov.ua

3 вересня у місті Миколаїв стався інцидент. В поліцію зателефонував чоловік, який проживає в багатоквартирному будинку по вулиці Нікольській і розповів про сусіда, який зізнався йому, що хоче підірвати свою квартиру, в якій проживає з мамою. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Миколаївській області.

На вказану адресу одразу приїхали вибухотехніки, рятувальники, бійці роти поліції особливого призначення та слідчо-оперативна група Заводського відділу поліції.
Людей евакуювали з будинку, оскільки там вже відчувався запах газу і це загрожувало життю мешканців. Вони перекрили газопостачання у всьому будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонер підірвався на гранаті

Коли злочинець повернувся до свого помешкання, його одразу затримали.

"40-річний чоловік стверджує, що такого не робив, адже проходив лікування у медичному закладі. Зі слів його матері, він дійсно перебуває на певному медичному обліку, маючи розлади здоров'я", - розповіли поліцейські.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на умисне знищення або пошкодження майна вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом. Слідство триває.

У селі Требухів Броварського району Київської області п'яний чоловік намагався підірвати гранатою родину знайомого. Для цього чоловік проникнув в будинок.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік хотів підірвати будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі