вівторок, 28 лютого 2017 19:38

Чоловік 4 рази намагався покінчити життя самогубством

Чоловік 4 рази намагався покінчити життя самогубством
Патрульна поліція міста

В Івано-Франківську чоловік намагався покінчити життя самогубством. Напередодні його покинула дружина та забрала дітей.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

"27 грудня до поліції звернулася жінка. Вона повідомила, що її 36-річний син утік з лікарні та намагається вчинити суїцид. Хоче задихнутися чадним газом в авто. Після невдалої спроби чоловік закрився у будинку. Перевернув усі речі, наковтався таблеток. Крім того, порізав руку кухонним ножем, але вени не зачепив. На місці патрульні помітили через вікно будинку лежачого чоловіка. Він був увесь в крові. Біля нього лежав ніж. Потерпілий був без тями. Проте згодом схопив ніж і намагався порізати собі груди. Поліцейські скрутили його та вивели на вулицю. Викликали "швидку". Чоловік зізнався, що працює таксистом. Хотів померти, бо від нього пішла дружина з 4 дітьми", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік порізав дружину і вимагав у поліції пістолет, щоб застрелитися

Біля Центрального залізничного вокзалу чоловік намагався покінчити життя самогубством. Зі слів очевидців, чоловік вже декілька разів висів на одній руці. Його зняли з даху. На місці працювали медики та психологи.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік 4 рази намагався покінчити життя самогубством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі