понеділок, 05 листопада 2012 14:46

Четверо заробітчан розбилися в автомобілі на Рівненщині
6

Пригода сталася поблизу села Малушка
Фото: Фото: Прес-служба ДАІ
Понівечене авто побачили інші водії і викликали патрульних
Сплюснутий “Мерседес” лежав на даху
Щоб дістати тіла загиблих довелося викликати рятувальників зі спецтехнікою
Особи пасажирів уже вдалося встановити

Не доїхали живими до обласного центру 21-річний Юліан та троє його товаришів з Володимирецького району Рівненської області. Молодики загинули в дорожньо-транспортній пригоді минулої суботи 3 листопада. Іномарка, в якій вони їхали, перекинулася й перетворилася на купу металобрухту.

Кажуть, компанія поспішала на залізничний вокзал до Рівного, щоб встигнути на потяг. Хлопці не могли знайти роботи у рідному селі і збиралися на заробітки.

Пригода сталася поблизу села Малушка Березнівського району на трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів.

"Молодики розбилися близько 11.45. За кермом чорного "Мерседес-Бенца 220" сидів Юліан. З невідомих причин водій не справився з керуванням. Автомобіль занесло на праве узбіччя", - повідомили у прес-службі обласного управління ДАІ. – "Іномарка перекинулася, а водій та троє його пасажирів загинули на місці. Не врятувався ніхто".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві розбився байкер

Понівечене авто побачили інші водії і викликали патрульних та карету швидкої допомоги. Сплюснутий "Мерседес" лежав на даху, а з відкритого багажника повивалювалися спортивні сумки. Щоб дістати тіла загиблих довелося викликати рятувальників зі спецтехнікою.

Особи пасажирів уже вдалося встановити - це безробітні мешканці села Кідри Володимирецького району 23-річні ровесники Веніамін та Сергій і 30-річний Ярослав.

Зараз ви читаєте новину «Четверо заробітчан розбилися в автомобілі на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі