четвер, 31 серпня 2017 10:45

Четверо іноземців підстрелили та пограбували підприємця

Четверо іноземців підстрелили та пограбували підприємця
У Києві розшукують трьох чоловіків, які підстрелили та пограбували підприємця. Фото - поліція Києва

У лісосмузі на Брест-Литовському шосе у Києві четверо невідомих напали на 40-річного підприємця. Розбили скло в його машині, прострелили плече і відібрали сумку з 6,5 млн грн. Про це інформує столична поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі винесли з дому бізнесмена сейф

Злочинці втекли з місця події на сірому BMW. У Києві було введено план "Перехоплення". За кілька годин підозрювані були затримані.Всі - громадяни Грузії.Тимчасово мешкали в столиці. Тривалий час займалися розбійними нападами.

Під час обшуків у них вилучили пістолети, автомат Калашникова, велику кількість набоїв, комплекти номерних знаків для автомобілів, мобільні телефони, радіостанції, навігатори, балаклави, рукавички, перуки, близько 40 наборів ключів, відмички, інше знаряддя, яке використовувалося для скоєння злочинів, гроші.

У Рівному невідомі пограбували автомобіль чоловіка, який займається валютним бізнесом. Із легковика Volkswagen Т4 витягнули сумку з 800 грн та $6 тис.

Зараз ви читаєте новину «Четверо іноземців підстрелили та пограбували підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі