понеділок, 04 грудня 2023 18:55

Через Тису на надувному матраці і в дитячій шапці: прикордонники показали втікача за кордон

Українські прикордонники зупинили чоловіка, який намагався переплисти річку Тису.

Затриманим виявився 29-річний житель Коломиї, який вже вчетверте спробував незаконно потрапити за кордон. Його зловили у Закарпатській області прикордонники відділу "Ділове" Мукачівського загону, повідомив сайт Державної прикордонної служби.

Двічі він "перевіряв" надійність охорони кордонів на Одещині, та вже вдруге приїхав з цією ж метою на Закарпаття, розповіли.

Незважаючи на неодноразові застереження прикордонників і всупереч здоровому глузду, настирливий відчайдух планував перепливати повноводну Тису.

Автор: t.me/DPSUkr
  Чоловіка затримали з надувним матрацом
Чоловіка затримали з надувним матрацом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психіатр "малював" ухилянтам довідки, а медсоцекспертиза - інвалідність родичам

"Це чи не найбільший плавзасіб, який довелось бачити прикордонникам під час припинення спроб порушення кордону - надувний матрац", - пише Держприкордонслужба.

Також затриманий, який має невеликий зріст, вдягнув дитячу рожеву шапку, аби здаватися дитиною і відвернути увагу прикордонників.

Впродовж вихідних прикордонники Мукачівського загону припинили 13 спроб порушення держкордону, затримали 22 порушників.

Здебільшого зловмисники намагались перетнути кордон на українсько-угорській ділянці. Прикордонні наряди відділів "Лужанка" та "Вилок" затримали 13 чоловіків. Ще дев'ятьох затримали прикордонники відділів "Ділове", "Яблунівка" і "Тячів".

Влітку поліцейські заблокували незаконний канал перетину державного кордону. Чоловіків з Закарпатської області переправляли через річку на човні до Румунії. "Квиток" на човен коштував $4500.

В Одеській області затримали чиновників, які продавали "посвідчення моряка" для виїзду ухилянтів за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Через Тису на надувному матраці і в дитячій шапці: прикордонники показали втікача за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі