четвер, 19 січня 2012 11:14

Через скандальну аварію на Хмельниччині "полетіла" генеральська голова

Через скандальну аварію на Хмельниччині "полетіла" генеральська голова

Після розслідування резонансного ДТП у Хмельницькій області (нібито з машиною тернопільського губернатора) полетіли міліцейські голови. Так, своєї посади позбувся начальник Тернопільської облміліції генерал-майор Федір Бортняк. Про його звільнення з органів повідомив глава МВС Віталій Захарченко, пише "Сегодня".

Як повідомило інформоване джерело в МВС, причиною стало, однозначно, ДТП на Хмельниччині: "Комісія, яка розслідувала повторно всі обставини ДТП, з'ясувала, що Бортняк вводив міністра в оману, звітуючи про розслідування цієї аварії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не збирається звільняти губернатора Хоптяна через скандальну ДТП

Нагадаємо, МВС заявило, що за кермом автомобіля "Тойота", яка протаранила таксі та вбила пасажира легковика, був високопоставлений даішник Тернопільщини (раніше звучало, що за кермом міг бути тернопільський губернатор Валентин Хоптян, але він це спростував). Водій "Тойоти" викликав швидку, але не дочекався її та приховував факт ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Через скандальну аварію на Хмельниччині "полетіла" генеральська голова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі