неділя, 13 листопада 2011 16:14

Через повінь у Таїланді починається голод
12

Фото: Фото: Reuters

У Таїланді триває найсильніша за останні 50 років повінь. Вже загинуло понад 500 осіб та постраждало близько 2 млн.

Синоптики прогнозують, що повінь в країні триватиме ще два тижні. Однак скільки часу займе усунення наслідків природного катаклізму - невідомо.

У Бангкоку торговці готової їжі намагаються в буквальному сенсі "утримати на плаву" свій бізнес. У їх наметах немає електрики, продуктів для приготування їжі не вистачає, поставки перервані.

Осушити Бангкок, постраждалий від тривалого повені, можна буде протягом 11 днів. Про це заявляє департамент іригації столиці Таїланду.

За даними відомства, щодня в море стікає приблизно чотириста мільйонів кубометрів води. Влада спростували припущення про те, що місту загрожують ще паводкові води.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Повінь у Таїланді: у Бангкоку під воду йдуть Королівський палац і Храм Будди

Міністерство туризму і спорту Таїланду спільно з туристичною поліцією, органами регіональної влади та іншими профільними організаціями розробили план з надання допомоги туристам в регіонах, постраждалих від повені. План передбачає перевезення туристів з готелів і інших засобів розміщення до залізничної станції Макасан.

"Для забезпечення безпеки туристів на станції Макасан будуть постійно знаходитися представники влади. У поїздах наступних від станції Макасан до міжнародного аеропорту Суваннапум, як і в самому аеропорту, також будуть перебувати представники органів влади", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Через повінь у Таїланді починається голод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі