субота, 12 квітня 2014 17:41

Спецтема: Президентські перегони-2014

"Чемодан, вокзал, Россия" - Добкіна закидали яйцями в Павлограді
5

Фото: espreso.tv

Кандидата у президенти від Партії регіонів Михайла Добкіна у Павлограді виборці закидали яйцями. Про це повідомляє Еспресо.TV.

Також люди тримали плакати з гаслами "Чемодан, вокзал, Россия", "Сепаратизм не пройдет", "На нары, а не в президенты" тощо.

Раніше стало відомо, що Добкін скасував заплановані на сьогодні заходи у Дніпропетровську через інформацію про можливі провокації

"Згідно з інформацією, отриманою з власних джерел у правоохоронних органах, під час проведення круглого столу з питань розвитку аерокосмічної галузі України та зустрічі з партійцями міста Дніпропетровська планувалися збройні провокації з боку більш ніж 100 радикально налаштованих озброєних, одягнених у військову уніформу і каски людей, що знаходяться перед будівлею Аерокосмічного центру. За інформацією джерела, вони мають зброю", - наголошується в повідомленні прес-служби Добкіна.

Нагадаємо, 9 квітня кандидата в президенти України Михайла Добкіна не пустили в будівлю Управління СБУ в Луганську для проведення переговорів й освистали.

Раніше розлючений натовп побив кандидата в президенти Олега Царьова в Миколаєві.

Зараз ви читаєте новину «"Чемодан, вокзал, Россия" - Добкіна закидали яйцями в Павлограді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі