пʼятниця, 04 березня 2016 12:28

Колишній АТОшник підірвав гранату, щоб повернути дівчину

Колишній АТОшник підірвав гранату, щоб повернути дівчину
Фото: news-front.info

У селі Петриків Тернопільської області чоловік, який повернувся із зони АТО, влаштував стрілянину, поранив людину, а потім підірвав гранату.

Про це повідомив представник Нацполіції в Тернопільській області Сергій Крета, передає "112 Україна".

В результаті підриву гранати загинув сам нападник і 81-річний чоловік.

Повідомляється, що таким чином чоловік відреагував на появу у його колишньої дівчини нового співмешканця.

"За попередньою інформацією, чоловік зі Львівської області, служив раніше в АТО. Жителька села Петриків Тернопільського району раніше була його співмешканкою, вони разом проживали у Львівській області. Після якогось інциденту, за її словами, виникло непорозуміння, вона кинула його, повернулася назад до своїх батьків у село Петриків, що на Тернопільщині. Тут вже проживала з іншим чоловіком, у шлюбі вони не перебували. Останній, приїхавши із зони АТО, вирішив повернути собі свою колишню кохану. Приїхав у Тернопільську область ще вчора, просив її повернутися до нього. Вони, мабуть, не зрозуміли один одного, і сьогодні зранку виник цей конфлікт", - прокоментував спікер.

Колишній військовий двома пострілами поранив співмешканця своєї колишньої дівчини і взяв у заручники її дідуся. На місце події прибули бійці спецпідрозділу "Сокіл" тернопільської поліції, було оголошено операцію "Грім". Поліцейські вели переговори, намагалися зробити все можливе, аби визволити заручника та змусити нападника здатися, проте не вдалося.

"На місце події прибули поліцейські, оскільки була інформація, що є заручник, треба було його визволяти. Коли ця операція готувалася, пролунав вибух у підсобному приміщенні, так звана літня кухня в цьому господарстві. Коли зайшли туди поліцейські, виявили два трупи. Цього нападника і дідуся", - повідомив Крета.

Зараз з'ясовується джерело походження зброї у нападника. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Поранений знаходиться в реанімації і, за попередньою інформацією лікарів, у важкому стані. Одна куля влучила йому в плече, а інша - пробила груди. Зараз йому роблять операцію.

"Я думаю, що справу буде відкрито за ст. 115 - умисне вбивство", - додав спікер.

Зараз ви читаєте новину «Колишній АТОшник підірвав гранату, щоб повернути дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі