вівторок, 31 січня 2023 13:21

Буданов зробив заяву щодо двійників Путіна

Буданов зробив заяву щодо двійників Путіна
Керівник ГУР Кирило Буданов настільки впевнений у своїй розвідці, що час від часу відкриває папку, аби навести точні цифри. Фото: Укрінформ

Російський диктатор Володимир Путін смертельно хворий на рак.

До того ж, президент країни-агресорки Росії має кілька двійників. Про це в інтерв'ю The Washington Post заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

"Це відкрите питання, чи справжній зараз Путін", – сказав Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов відповів, якими бачить відносини України й РФ після війни

Видання також зазначає, що керівник ГУР настільки впевнений у своїй розвідці, що час від часу розгортає теку, щоб надати точні цифри.

За словами Буданова, в Україні зараз воюють приблизно 326 тис. російських військових.

Керівник ГУР також зазначив, що у Росії залишилося лише 9% її запасів ракет великої дальності "Калібр".

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон розповів, що російський диктатор Володимир Путін погрожував йому ракетним ударом.

Загроза Путіна була озвучена в ході телефонної розмови, яку сам Джонсон назвав "екстраординарною", і яка сталася перед самим вторгненням РФ в Україну, повідомляє BBC.

Джонсон попередив Путіна, що війна в Україні стане для Росії повною катастрофою: по РФ вдарять західні санкції, а кількість військ НАТО на російських кордонах значно зросте; крім того, Україна не несе РФ ніякої загрози та в найближчому майбутньому точно не вступить в НАТО.

У відповідь на застереження Путін пригрозив завдати по Британії ракетного удару.

Зараз ви читаєте новину «Буданов зробив заяву щодо двійників Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі