понеділок, 16 липня 2012 16:32

Бродячий собака добряче покусав кримчанина

В ніч з 13 на 14 липня бродячий собака напав на жителя Севастополя. Тварина з люттю накидалися і шматувала свою жертву. На тілі чоловіка не залишилося живого місця - на закривавлених руках, на залишках шкіри бовталися відкушені пальці, повідомляє "Інформаційний Севастополь".

За словами очевидця, він побачив цю жахливу картину, повертаючись з роботи з дівчиною.

"На проїжджій частині, практично знесилений, закривавлений, лежав чоловік, а його з несамовитістю гриз величезний бездомний собака. Він марно намагався закривати обличчя і шию руками, точніше тим, що від них залишилося. Весь одяг був розірваний на шматки і закривавлений", - розповів свідок події.

Чоловік зупинився, вискочив з машини в надії врятувати людину, але бездомний пес був настільки захоплений знищенням своєї здобичі, що навіть не звернув уваги на людей. Дівчина спробувала відігнати тварину, кинувши в неї свій дезодорант, але це не спрацювало.

"Я кинувся за електрошокером, але в цей момент, нам дуже пощастило - повз проїжджала машина Служби Охорони. Охоронець вискочив, вихопив зброю і зробив серію пострілів у збожеволілого монстра. Але навіть це не змусило собаку відволіктися від розтерзання нещасного. Собака встав на ледь живе тіло і, вишкіривши, почав кидатися на охоронця", - каже чоловік.

За його словами, ще кілька пострілів змусило пса відступити і він, як ні в чому не бувало, побіг далі по дорозі. Охорона на авто задавила собаку. В цей час під'їхала машина "швидкої". Лікарі надали першу допомогу і разом з нарядом міліції вирушили в реанімаційне відділення.

Зараз ви читаєте новину «Бродячий собака добряче покусав кримчанина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі