неділя, 18 травня 2014 20:59

Бої у Краматорську: зруйновані будівлі, нестача води та газу

Бої у Краматорську: зруйновані будівлі, нестача води та газу

Під час проведення АТО частина жителів Краматорську залишилася без води та газу, інформує Українська правда.

На в'їзді в Краматорськ з боку Слов'янська було пошкоджено газопровід низького тиску: ''Велика кількість городян залишилася без газопостачання. Зважаючи на складність ситуації, ремонтна бригада до місця пошкодження прибути не може. Вночі ремонтні роботи проводитися не будуть. Найімовірніше, ремонтники візьмуться лагодити ушкодження вранці у понеділок, 19 травня'' — повідомив заступник міського голови Андрій Безсонний.

Спостерігається й відключення води, але влада запевняє, що це не пов'язано з АТО.

В результаті бойових дій  отримав значні пошкодження торговий павільйон в мікрорайоні "Станкострой". Також в районі Критого ринку та прилеглих до нього житлових кварталах Краматорська вдень було чути безладну стрілянину. Її причини, хто і по кому стріляв - невідомо, однак соціальні мережі рясніють повідомленнями про те, що кулі влучають в стіни багатоповерхівок і залітають у вікна квартир городян.  Інформації про постраждалих та загиблих немає.

Зараз ви читаєте новину «Бої у Краматорську: зруйновані будівлі, нестача води та газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі