середа, 15 квітня 2015 13:12

Бойовики продовжують обстрілювати Донбас. Карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 15 квітня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 14 квітня
Ситуація на Донбасі. 13 квітня

Учорашній день у зоні проведення антитерористичної операції характеризувався збереженням нестабільної обстановкита збройних провокацій противника проти сил АТО.

Про це на щоденному брифінгу повідомив речник штабу АТО полковник Андрій Лисенко, передає Gazeta.ua.

"Активно застосовувалися стрілецька зброя, гранатомети, міномети. Крім цього, учора двічі танки ворога відкривали вогонь по наших бійцях у районі населеного пункту Піски.

Фактів ведення вогню із застосуванням ствольної артилерії незаконних збройних формувань не зафіксовано.

Точки найбільш запеклого протистояння сил АТО з противником: на Маріупольському напрямку - це селища Широкине та Чермалик, на Донецькому напрямку - район аеропорту, на Луганському напрямку - населені пункти поблизу Бахмутської траси ( селища Оріхове, Кримське та Сокільники).

Протягом учорашнього дня було зафіксовано прольоти 22 ворожих безпілотних літальних апаратів. Один із них, що летів на висоті близько 3 тисяч метрів за Старобільська в напрямку лиману на Луганщині, було збито із зенітно-ракетного комплексу", - розповів речник.

Лисенко наголосив, що ці населені пункти перебувають на значній відстані від лінії зіткнення, яка становить приблизно 30 км.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики продовжують обстрілювати Донбас. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі