понеділок, 16 лютого 2015 08:22

Бойовики обстрілюють Дебальцеве інтенсивніше, ніж до "перемир'я" - Тимчук

Бойовики обстрілюють Дебальцеве інтенсивніше, ніж до "перемир'я" - Тимчук
Фото: fakty.ictv.ua

Російсько-терористичні війська продовжують відкривати вогонь по позиціях сил АТО. Інтенсивність обстрілів бойовиків на Дебальцевському напрямку зросла.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив" і народний депутат Дмитро Тимчук.

"Бойовики і підрозділи ЗС РФ активно наносили удари зі ствольної артилерії і РСЗВ по українських військах у районі Дебальцевого. Основна частина ударів із РСЗВ наносилася з вогневих позицій із району н.п. Ломоватка. Періодично вогонь вівся інтенсивніше, ніж до "перемир'я".

Також вогонь по позиціях українських військ у районі Дебальцевого наносився з вогневих позицій артилерії в районі Шахтарська (12 од. ствольної артилерії і 6 установок РСЗВ).

Із боку траси Сніжне - Донецьк були виставлені тимчасові пости бойовиків, при цьому було перекрито рух цивільного транспорту в районі розміщення артилерійських позицій російсько-терористичних військ (з метою недопущення фото- і відеозйомки ведення обстрілу)", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстрілюють Дебальцеве інтенсивніше, ніж до "перемир'я" - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі