четвер, 12 березня 2015 12:34

Бойовики ігнорують перемир'я. Свіжа карта РНБО
3

Ситуація на Донбасі. 12 березня
Фото: mediarnbo.org
Ситуація на Донбасі. 11 березня
Ситуація на Донбасі. 10 березня

Незаконні збройні формування продовжують обстріли позицій сил АТО, зухвало порушуючи мирні домовленості. З 19:00 11 березня до опівночі 12 березня противник 25 разів порушував режим припинення вогню. Водночас, з 00:00 зафіксовано ще 3 обстріли.

Найгарячішою ділянкою на лінії розмежування залишається Донецький напрямок. Тут в 19:05 злочинці із використанням 152-мм артилерійських систем завдали ударів по місту Авдіївка. Крім того, з артилерії з 21:20 до 21:50 бандформування обстрілювали селища Піски і Водяне.

На Маріупольському напрямку із використанням стрілецької зброї ворог вів вогонь по наших позиціях в Широкиному. Учора з 16:00 до 20:00 у районі цього населеного пункту працював ворожий снайпер.

На Артемівському напрямку члени незаконних бандформувань 4 рази обстріляли зі стрілецької зброї і мінометів селище Ленінське.

На Луганському напрямку з 20:50 до 21:50 противник із використанням стрілецької зброї вів вогонь по опорному пункту українських військовослужбовців поблизу Суходолу.

Незважаючи на провокативні обстріли, сили АТО відкривають вогонь лише у відповідь. Також триває обладнання оборонних споруд на лінії розмежування. Українські військові знаходяться у постійній бойовій готовності.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ігнорують перемир'я. Свіжа карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі