вівторок, 10 березня 2015 11:58

Бійці "Азову" знищили під Широкиним ворожий танк та склад боєприпасів

Бійці "Азову" знищили під Широкиним ворожий танк та склад боєприпасів
Фото: pohlyad.com

Сили АТО відбили атаки російсько-терористичних військ у Широкиному, знищивши склад з боєприпасами, танк і кілька бойовиків.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міністра МВС Зорян Шкіряк.

"Бійці полку "Азов" підбили ворожий танк, підірвали склад боєприпасів та знищили кілька бойовиків (їхні остаточні втрати уточнюються). Серед наших бійців втрат нема, двоє воїнів отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

За словами Шкіряка, протягом минулої доби у Широкиному постійно відбувалися важкі бойові зіткнення. Ворог атакував сили АТО з РСЗВ, мінометів, танків, стрілецької зброї. Підрозділи Нацгвардії "Азов" та "Донбас" відповіли адекватним ударом у відповідь на погашення вогневих точок противника.

"Наразі, російські бойовики продовжують нарощувати сили на Маріупольському, Донецькому, Артемівському та інших напрямках по лінії фронту. Режим припинення вогню з боку російських терористів та найманців постіно порушується, збройні провокації не припиняються", - наголосив радник.

Зараз ви читаєте новину «Бійці "Азову" знищили під Широкиним ворожий танк та склад боєприпасів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі