четвер, 28 січня 2016 08:12

Бойовики поновили обстріли на Луганському напрямку - штаб

Бойовики поновили обстріли на Луганському напрямку - штаб
Фото: nv.ua

Після нетривалого затишшя російсько-терористичні війська знову відкрили вогонь на Луганському напрямку.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Напруженою була обстановка на околицях тимчасово окупованого Донецька. По українських опорних пунктах вели вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем в Опитному, Пісках, Авдіївці та на шахті Бутівка.

Українські позиції неподалік Мар'їнки ворог обстріляв із зенітної установки. Працював там і ворожий снайпер.

На Світлодарській дузі по наших укріпленнях біля Майорська та Троїцького противник відкривав вогонь із міномету, гранатометів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку близько 20.00 проросійські бойовики зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів обстріляли наші опорні пункти в Трьохізбенці", - йдеться у повідомленні.

"Із настанням цієї доби, близько 1-ї години, по нашому опорному пункту неподалік Красногорівки (бойовики стріляли - ред.) із міномета калібром 82 мм. Також ворог там застосовував великокаліберні кулемети, АГС, стрілецьку зброю. Близько 3-ї години ночі по нашому опорному пункту були випущені міни зі 120-мм міномета", - розповів речник штабу АТО Андрій Задубінний.

Він наголосив, що у відповідь на ворожі обстріли українські війська вогонь не відкривали.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поновили обстріли на Луганському напрямку - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі