четвер, 18 лютого 2016 08:16

Бойовики посилили обстріли: вогонь ведуть із крупнокаліберної зброї

Бойовики посилили обстріли: вогонь ведуть із крупнокаліберної зброї
Фото: uaexpert.blogspot.com

Протягом минулої доби російсько-терористичні війська 47 разів обстріляли українські позиції, у томі числі і з великокаліберного озброєння.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Найбільша кількість порушень режиму припинення вогню зафіксована в передмістях Донецька та Горлівки.

Із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів були обстріляні наші опорні пункти в Опитному, Пісках, Троїцькому, Зайцевому, Новгородському та Луганському. Окрім того в Мар'їнці та Опитному ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм.

По позиціях українських військ неподалік Красногорівки противник впродовж доби шість разів відкривав вогонь, використовуючи міномети, зенітну установку та БМП.

У районі Майорська проросійські найманці вкотре застосували озброєння заборонене Мінськими домовленостями. З напрямку шахти "6-7" по наших укріпленнях вела вогонь 122-мм артилерійська установка ворога.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї були обстріляні українські позиції неподалік Трьохізбенки", - ідеться в повідомленні.

"Наразі обстріли зафіксовані українською стороною Спільного центру координації та контролю. Усі дані передані спостерігачам місії ОБСЄ", - розповів речник штабу АТО Андрій Задубінний.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики посилили обстріли: вогонь ведуть із крупнокаліберної зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі