вівторок, 09 червня 2015 11:29

Бойовики лупили по Мар'їнці за вказівкою Захарченка

Бойовики лупили по Мар'їнці за вказівкою Захарченка

Наступ на Мар'їнку - це "імпровізація" керівництва "ДНР". Про це на своїй сторінці в Facebook написав Дмитро Тимчук.

"Ще раз щодо наступу на Мар'їнка 03.06.2015. Ми, група ІС, спочатку досить скептично ставилися до версії, що провальний наступ бойовиків на Мар'їнку 03.06.2015 було здійснено без вказівок з Москви. Проте все більше фактів свідчить про те, що мала місце саме "імпровізація" керівництва "ДНР", - написав він.

За його словами, встановлено, що 02.06.2015 до Донецька прибув генерал ЗС РФ з позивним "Беркут" (прізвище - Соколовський або Соколов) з повноваженнями прийняти керівництво групою "радників" ГРУ ГШ ЗС РФ в Донецьку та організувати арешт керівництва "ДНР" за розкрадання "допомоги" з РФ.

"Після зустрічі з даним російським генералом, керівником "ДНР" Захарченком і був відданий наказ на наступ поблизу Ма'їнки - очевидно, в якості "реабілітації" і спроби уникнути відповідальності перед "господарями" з Кремля", - додав Тимчук.

Нагадаємо, що 3 червня у Мар'їнці українські військові відбили потужну атаку терористів. Сили АТО 4 червня провели успішну зачистку міста. Внаслідок вдало проведеної операції були затримали 12 диверсантів, серед яких - громадянин РФ.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики лупили по Мар'їнці за вказівкою Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі