четвер, 10 березня 2016 08:28

Бойовики гатили з танків у районі Авдіївки

Бойовики гатили з танків у районі Авдіївки
Фото: ukr.media

Уперше за тривалий період часу російсько-терористичні війська обстріляли бійців ЗСУ із танків.

Про це розповів речник штабу АТО Сергій Жмурко.

"У районі Авдіївки на вулиці Лермонтова були випущені мінометні міни, постраждали мирні мешканці та їхні будівлі... Протягом дня двічі танк здійснював обстріли ЗСУ", - повідомив Жмурко.

За його словами, бойовики стягнули до Авдіївки велику кількість техніки і обстрілюють усі під'їзди до міста. Однак про підготовку повномасштабного наступу говорити зарано.

Загалом противник 42 рази відкривав вогонь по позиціях сил АТО.

"Із БМП терористи обстрілювали опорні пункти ЗСУ поблизу Новгородського та Луганського. Неспокійно було у передмісті Донецька, де окупанти з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції у Пісках та Опитному.

На Маріупольському напрямку бойовики активізувалися біля Мар'їнки, Гнутового та Гранітного, де з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали позиції сил АТО.

Опівночі обстріли позицій ЗСУ припинилися. Станом на 7-му годину зафіксовано один обстріл - із міномета 82 калібра 2 міни (влучили. - Ред.) по опорному пункту в районі Луганського", - розповів Жмурко.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики гатили з танків у районі Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі