вівторок, 01 листопада 2016 12:33

Блондинка намагалася перевезти мільйон доларів у коробці з-під взуття

Блондинка намагалася перевезти мільйон доларів у коробці з-під взуття
http://tsn.ua

В аеропорту "Київ" блондинка намагалася перевезти мільйон доларів у коробці з-під взуття. Напередодні інтернет облетіла інформація про власницю магазину елітного одягу "Санахант" Оксану Мороз. Вона поскаржилася до поліції, що у неї викрали два ящики із мільйонами.

Про це ідеться у сюжеті програми "Гроші".

В аеропорту побачили чоловіка та блондинку, які прямували на рейс до Мілана. Жінка намагалася перевезти коробку, в якій були майже мільйон доларів. Відомо, що вона працює в магазині елітного одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вілкул побоюється, що влада заблокує його рахунки

Колишній заступник голови ДФС Констянтин Лікарчук повідомив згодом інформацію, що нібито Оксана Мороз-Хант намагалася вивезти свої псевдовкрадені гроші. Прикриття ій забезпечував Насіров, голова ДФС, або хтось із його оточення.

Коробку в аеропорту виявили випадково. За словами Лікарчука, пасажири рейсу на Мілан впізнали чоловіка, який супроводжував білявку з мільйоном у коробці. Це прокурор - Володимир Бедриківський, керівник департаменту Генпрокуратури із нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності.

Цього року Бедриківський засвітився у скандалі, не вказавши елітне майно у декларації.

Зараз ви читаєте новину «Блондинка намагалася перевезти мільйон доларів у коробці з-під взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі